Swedana: een ontgiftende stoombehandeling.

Swedana (zweettherapie) is een eeuwenoude ontgiftende stoombehandeling in een gesloten houten kist met 10 soorten kruiden. Het hoofd ligt buiten de kist. Deze behandeling schept vrij snel een evenwicht door het krachtig elimineren (afvoeren) van afvalstoffen zoals o.a. lymfevocht, zuren,….
De swedana activeert en ondersteunt ook de werking van belangrijke processen in ons lichaam zoals de immuniteit, metabolisme en de eliminatie van afvalstoffen die ons lichaam mentaal en lichamelijk zwaar kunnen belasten.

Dit is een aanrader voor mensen met gezwollen benen en handen, pijnlijke gewrichten, een moeilijke vertering en/of zwaar gevoel van de maag. Deze behandeling kan aangewezen zijn voor mensen met darm, lever en gal of hiermee gerelateerde problemen.

Voetreflexmassage: voetmassage waarbij vooral gedrukt wordt op bepaalde punten op de voeten die connecteren via zenuwbanen met organen of bepaalde delen van het lichaam. Door een druk te geven op die bepaalde punten zal het lichaam reageren en een signaal geven zodat er een zelfherstel start.

Massages worden gegeven met een warme kruidenolie die op zich reeds een ontgiftende en rustgevende werking heeft.

Hoofdmassage (Head Abbayang) is een hoofd-en schedelmassage. Dit brengt onmiddellijke rust en ontspanning. Aangewezen voor mensen die een slechte nachtrust hebben of die klachten hebben zoals spanningshoofdpijn en migraine. Het brengt ook een geestelijke rust.

Rugmassage & lichaamsmassage willen algemene ontspanning creëren. De olie heeft ook een voedende waarde op de huid. De massage wordt al dan niet krachtig uitgevoerd al naargelang de klant het wenst. Indien er spierspanningen zijn bijvoorbeeld op de rug wordt die losgewerkt en dit door onder andere op de marmapunten te drukken.